Vi hjälper er inom tryck, reklam, film, appar, foto och webb till både företag och privatpersoner över hela världen.

Sagt om NowaMind AB

Robert Gustafsson

Under en herrans massa år (10år) har NowaMind AB varit vår viktigaste och mest värdefulla samarbetspartner i ROBERT GUSTAFSSON MANAGEMENT.

NowaMind AB och Joakim Nordborg har byggt mina hemsidor www.robertgustafsson.se och www.rolandz.se och drivit dem fantastiskt under dessa år.

Det finns ingenting som NowaMind AB inte kan göra! De gör appar, bygger hemsidor, fixar med ftp-adresser, bygger webshop, gör Fb-sidor etc etc. Vid sidan av det är Joakim Nordborg en av de absolut bästa grafiker jag någonsin haft glädjen att samarbeta med!

Han är en konstnär av rang och har skapat så många snygga affischer, Dvd-konvolut (både för mina produktioner samt Carola Häggkvist), CD-konvolut, Idol-kort, Pitch-förslag, banners på hemsidan etc. etc.

NowaMind AB är osedvanligt professionella, effektiva, serviceminded, lyhörda och lägger alltid ned stor energi på att göra ett bra jobb.

Jag och mitt företag skulle aldrig klara oss utan Jocke och NowaMind AB!

De vill jag samarbeta med så länge jag är verksam!

2013-12-04
Robert Gustafsson

RG Production AB


Nanne Grönvall

Vi på Somco har jobbat med Jocke och NowaMind AB sedan 2012 och det har varit och är helt ovärderligt för oss. Så egentligen vill jag inte skriva den här recensionen, så vi får behålla honom helt för oss själva (hee!), men jag får lägga egot åt sidan och erkänna att Jocke är helt unik i webbvärlden att arbeta med. 

Det känns som om det inte finns nåt som han inte kan. Om det dyker upp nya saker, som han tidigare inte haft att göra med, så säger han alltid "Inga problem. Det kollar jag upp!" och det gör han också. Det tar inte lång tid innan han ringer och säger "Jaha då var det fixat. Är det nåt mer som behöver göras?".

Hans bredd inom internet, skapa hemsidor och uppdatera dem, göra snygga logotyper, layouter till t.ex skivkonvolut, lägga ut skivor digitalt, hitta bra webshops m.m, är helt fantastiskt. Han är dessutom alltid lätt att nå och återkommer snabbt med svar. 

Det som började lite som ströjobb i början, har idag utvecklats till ett dagligt samarbete och under alla år jag och mina medarbetare tidigare har jobbat med olika webdesigners etc, så är det ingen som ens har kommit i närheten av den breda kunskap, pålitlighet, hårda arbete och framförallt även tillförlitlighet att saker blir gjorda enligt de tidsramar han ger. 

Han gör alla jobb jätte snyggt layoutmässigt och han är också alltid öppen för förändringar, om man vill ändra några bild- eller text-layouter, logotyper etc. Han håller alltid på tills man blir nöjd som kund.

Han är kort sagt en oerhört viktig och oersättlig medarbetar i vårt team på Somco. Vi är så gränslöst glada att få jobba med fantastiska Jocke och hans NowaMind AB!  

2014-01-17
Nanne Grönvall, Kim Elf och Nancy Führ på Somco AB
Somco Production, Somco Records & Somco Songs